אומלט ספרדי

אומלט ספרדי

חומרים ל - 4 מנות
5 ביצים פלפל ירוק, צהוב, אדום חתוכים לרצועות
2 קישואים פרוסים
1 בצל פרוס
2-3 עגבניות גדולות פרוסות
כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים, לפחות 3 סוגים (אפשר לערבב פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בצל ירוק, נענע ועוד..)
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מים, מלח ופלפל שחור.

 

אופן ההכנה:
* מטגנים במעט שמן את הקישואים עד שיתרככו ומניחים על נייר סופג.
* מטגנים את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שהם מתרככים, מניחים גם אותם על נייר סופג בנפרד.
* טורפים את הביצים בקערה עם המלח, הפלפל, המים ועשבי תיבול.
* משמנים מעט תבנית אפייה עגולה בקוטר 20 סנטימטרים.
* עורכים את הירקות בתבנית לפי הסדר הבא:
* מניחים את פרוסות הקישואים, מעליהם את הפלפלים עם הבצל, מעליהם את פרוסות העגבניות
* יוצקים את תערובת הביצים מעל כל הירקות.
* מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.
* אופים כ-35-40 דקות או עד שהתערובת מתייצבת.

 

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin