תבשיל בשר עם פירות מיובשים

המרכיבים:

1 כף שמן קנולה

1 בצל קלוף קצוץ דק

1 כוס מים+2 כפות מים

פפריקה מתוקה לפי הטעם

1/2 ק"ג בשר לגולאש חתוך לקוביות של 2 ס"מ

2 חבושים קלופים חתוכים לפרוסות דקות

4 משמשים מיובשים

4 שזיפים

1/4 כוס צימוקים

1 עגבנייה קצוצה גם

3 מסמרי ציפורן

1/2 כפית קינמון

1 כף מיץ לימון

1 כפית סוכר

1/4 כוס יין לבן

אפשרות: 1 כף תרכיז רימונים (להשיג בחנויות התבלינים ובשווקים)

אפשרות: גרעיני רימונים

אופן ההכנה:

מערבבים בסיר את השמן, שתי כפות מים ובצל, מטגנים ומאדים מעל להבה בינונית 2-3 דקות עד שהבצל שקוף. מוסיפים את הפפריקה וקוביות הבשר מערבבים ומטגנים 2-3 דקות ומוסיפים את החבושים, הפירות המיובשים, העגבנייה, הציפורן והקינמון,הלימון והסוכר ומערבבים ומבשלים 10 דקות על להבה נמוכה. מוסיפים לסיר את כוס המים, היין ותרכיז הרימונים אם משתמשים בו. מבשלים מעל להבה נמוכה 30 דקות או עד שהבשר רך. אם רוצים מעטרים ברימונים. מגישים חם!

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin