דג בתנור עם בצלצלים

4 מנות: 1 מנה=1 מנת בשר+1/2 מנת פרי+3 מנות ירק

המצרכים:

4 חתיכות פילה דג, מיץ מלימון אחד, מיץ משני תפוזים, 1 כוס יין לבן, 1 עגבנייה, 1/4 ק"ג בצלצלים, מלח, ג'ינג'ר, רוזמרין.

אופן ההכנה:

שוטפים את הדג, שמים אותו בתבנית אפייה, יוצקים עליו מיץ לימון ומיץ תפוזים, מוסיפים מלח, ג'ינג'ר, רוזמרין ויין. משאירים במשך 4 שעות שיספוג את התיבול. מוסיפים את הבצלצלים והעגבנייה החתוכה לשני חצאים. אופים בחום בינוני במשך חצי שעה. מגישים חם.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin