דג ממולא בירקות

(4 מנות מנה= מנת חלבון + 2 מנות ירק)

המרכיבים:

4 פרוסות פילה דג הליבוט

1 כוס יין לבן

2 גזרים

פטרוזיליה קצוצה

2 כרישות

2 בצלים

2 פלפלים

מלח, פלפל ומיץ לימון

ההכנה:

מתבלים את הדג במלח, פלפל ומיץ לימון ומשהים ל-30 דקות. קוצצים דק מאוד את הגזר, הבצל, הכרישה והפלפל. מערבבים ומניחים על הדג במרכז כל נתח. מגלגלים אותו וסוגרים עם קיסם. מניחים בתבנית אפייה, מוסיפים פטרוזיליה ויין. אופים בחום בינוני כחצי שעה.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin