דג סול ברוטב עגבניות

החומרים (לחמישה סועדים):

1 ק"ג דג סול קפוא,לימון אחד סחוט,מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם.

לרוטב:

1 כף שמן, 1 בצל בינוני קצוץ דק, 2 רסק עגבניות, חצי כוס מים, 1 כף מחוקה של עמילן תירס, 1 שקית אבקת מרק בטעם עוף, קורט סוכר, קורט פלפל ומלח,פלפל לבן ועלה דפנה.

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את הדגים המופשרים, מטפטפים עליהם את מיץ הלימון וזורים מלח, פלפל לבן ושום משני הצדדים.

להכנת הרוטב:

מחממים את השמן בסיר שטוח ומוסיפים את הבצל. מכסים ומאדים על אש בינונית עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את רסק העגבניות והמים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. בכוס נפרדת בוללים את העמילן במים קרים. מוסיפים את אבקת המרק, הסוכר, הפלפל הלבן ועלה הדפנה ובוחשים את התערובת לתוך הרוטב. מעבירים את הדגים לתוך הרוטב הרותח, מנמיכים את האש ומכסים למחצה את הסיר. מבשלים כ-20 דקות.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin