דג סול ממולא בתרד

110 קל' למנה

חומרים: ל- 4 מנות:

450 גרם דג סול

4 כפות עלי תרד טריים

1 כף שום

פלפל שחור טחון לפי הטעם

1 כפית שמן זית

1 כפית חמאה מומסת

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות. שוטפים את הדג ופורסים למנות. שוטפים את עלי התרד ומייבשים היטב.

שמים את שמן הזית במחבת ומחממים על אש בינונית. מוסיפים את התרד, השום והפלפל השחור.

מאדים 2-3 דקות עד שהתרד מתחיל לאבד נפח.

מרססים תבנית אפיה בתרסיס שמן

מחלקים את התרד באופן שווה בין המנות ומניחים את התרד במרכז של כל מנה ומגלגלים. מניחים בתבנית אפייה.

מברישים את החמאה על הסול. אופים במשך כ-15 דקות.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin