דג סלמון פיקנטי

דג הסלמון שמגיע אלינו מארצות הצפון, ידוע כמאכל בריא, בעל אחוזי שומן נמוכים יחסית וכמויות גדולות של חומצת שומן אומגה 3. לפניכם מתכון קל להכנה של דג סלמון במרינדה פיקנטית.

חומרים ל-5 מנות
500 גרם סטייק סלמון פרוס
חצי כוס שמן זית
מיץ מלימון שלם
כפית עלי רוזמרין קצוצים (אפשר גם עלים יבשים)
2 כפיות חרדל
2 כפיות תבלין לדג
4 כפות פטרוזיליה
2 שיני שום קצוצות דק

אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים, מורחים על הדג ומשרים לשעה.
מניחים את הדג על הגריל או בתנור כשהוא מכוסה בנייר כסף, מורחים במרינדה מדי פעם ואופים/ צולים כ-8 דקות.
הופכים ואופים עוד 8 דקות (אפשר גם להכין במיקרוגל- 5 דקות ,בכלי סגור).

ערכים תזונתיים
למנת דג של 100 גרם- 70 קלוריות

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin