מאפה לחם מתוק

חומרים:

8 פרוסות לחם קל לבן

6 כפיות מרגרינה דלת קלוריות

60 גרם צימוקים

קליפת לימון או תפוז מגוררת

2 כוסות חלב דל שומן (חצי ליטר)

50 גרם סוכר

2 ביצים גדולות

קורט אגוז מוסקט טחון

ההכנה:

משמנים תבנית אפיה קטנה המכילה ליטר וחצי, במעט מן המרגרינה.

את שאר המרגרינה מורחים על פרוסות הלחם. חותכים כל פרוסה לחצי ויוצרים משולשים.

מניחים בתבנית בשכבות את הלחם והצימוקים (נוצרות 2 שכבות).

טורפים ביחד את החלב, הסוכר והביצים, מוסיפים את קליפת הלימון או התפוז ויוצקים מעל הלחם. מכסים ברדיד אלומיניום את המאפה ומשאירים לספיגה כ-30 דקות.

אופים בחום בינוני-גבוה, מסירים את הרדיד, מפזרים מלמעלה מעט אגוז מוסקט ואופים 40 דקות.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin