עגבניות ממולאות בגבינה וירקות

חומרים לשישה סועדים:

6 עגבניות מוצקות ויפות, 1 גבינת קוטג' 5%, 1 כף מיץ לימון, 2 כפיות חמאה, 300 גרם פטריות פרוסות דק בלי הרגל, 3 בצלים ירוקים קצוצים דק, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור טחון.

אופן ההכנה:

מסירים מכל עגבנייה את הרבע העליון, מוציאים את תוכנה בכף והופכים אותה על נייר מגבת לספיגת הנוזלים. מערבבים בבלנדר או במעבד מזון את הגבינה עם מיץ הלימון. ממיסים את החמאה במחבת על להבה בינונית. מוסיפים את הפטריות, הבצלים, המלח והפלפל. ממשיכים לאדות כ-5 דקות. מנמיכים את הלהבה ובוחשים פנימה את תערובת הגבינה. ממשיכים לבשל עוד כ-3 דקות. ממלאים את העגבניות בתערובת הפטריות ואופים כ- 15 דקות בתבנית שטוחה בחום של 180 מעלות.

יש להגיש חם!!!

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin