מרק אפונה

מרק אפונה (כל מנה 185 קל')

חומרים ל-10 מנות
בצל בינוני קצוץ דק
1 כפית שמן
גזר מגורד
1/2 ק"ג אפונה יבשה שטופה היטב
מרק עוף לפי טעם
מלח ופלפל לבן
ראש סלרי

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
מוסיפים לבצל המטוגן את הגזר המגורד ומטגנים עוד כ – 5 דקות.
מוסיפים את האפונה ומערבבים קלות
מוסיפים מים עד פי שניים מגובה התכולה בסיר ומטבלים במרק עוף, מלח ופלפל לבן.
מוסיפים ראש סלרי למים ומביאים לרתיחה.
מבשלים עד לריכוך מלא של האפונה (כ – 40 דקות).
מוציאים את ראש הסלרי לפני ההגשה.
ניתן לטחון את המרק על מנת לקבל סמיכות נוספת.

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin