מרק ירקות

החומרים
1 כף שמן זית
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כרישה קצוצה (החלק הלבן)
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 פלפל קצוץ
3 גזרים קצוצים במגררת גסה
נתח דלעת
3 קישואים פרוסים לפרוסות
1 כף שטוחה אבקת מרק
מלח, פלפל שחור- לפי הטעם
חופן פטרוזיליה קצוצה


אופן ההכנה
מחממים סיר גדול (לפחות 5 ליטר) על אש גבוהה, מוסיפים את כף השמן ומאדים את הבצל, השום והכרישה עד שיזהיבו. מנמיכים את האש, מוסיפים לסיר את הירקות לפי מידת קשיותם ומאדים תוך כדי ערבוב, עד שהירקות מתרככים. מוסיפים כ-2 ליטר מים (תלוי במידת הסמיכות הרצויה) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה, אבקת המרק והתבלינים ומבשלים כחצי שעה. אפשר לטחון את הירקות בממחה יד בתום הבישול לקבלת מרק סמיך.

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin