מרק כרישה

115 קלוריות למנה.

המרכיבים:

10 כרישות גדולות

2 כפות שמן

5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים

8 כוסות מים או ציר מרק ירקות (מוכן בבית)

מלח

פלפל שחור

אגוז מוסקט

חצי כפית טימין קצוץ

1 כוס בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

חותכים את החלק הלבן של הכרישה לטבעות.

בסיר עם שמן מאדים את הכרישות עד שמתרככות. מוסיפים תפוחי אדמה, המים/המרק והתבלינים.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים כ- 40 דקות.

טוחנים את המרק היטב בעזרת מוט בלנדר ידני.

מגישים את המרק עם קצת בצל ירוק קצוץ.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin