מרק עדשים

מרק עדשים (103 קלוריות)


החומרים לשש מנות
כף שמן זית
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
4-5 גזרים מגורדים על פומפייה
כוס וחצי עדשים כתומות שטופות
ליטר וחצי מים
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף או כף מלח
פלפל שחור לפי הטעם
שלושת רבעי כוס אטריות דקות
שלושת רבעי כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
לאחר שהזהיב מוסיפים את השום ומטגנים עוד מס' שניות.
מוסיפים את הגזר המגורד ומטגנים מס' דקות.
מוסיפים את העדשים והמים.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים בכל כמה דקות ומביאים לרתיחה.
מבשלים עוד כחצי שעה לאחר הרתיחה.
מוסיפים את האטריות והפטרוזיליה ומבשלים עשר דקות נוספות.
(ניתן למעוך בבלנדר את העדשים לפני הוספת האטריות והפטרוזיליה).
מורידים מהאש ומגישים.

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin