מרק תירס ועוף סיני

מרק תירס ועוף סיני –( 135 קלוריות למנה)

מרכיבים (לשש מנות)
1 קופסה גדולה (550 גרם לפני סינון) תירס קל
1 ליטר מרק עוף (מאבקה)
1 חזה עוף חתוך לפיסות קטנות
2 חלבוני ביצה מקושקשים
6 כפות רוטב סויה
1 בצל ירוק קצוץ דק
1 פלפל אדום חריף טרי, מנוקה מזרעים וקרומים, קצוץ דק

אופן ההכנה
1. מביאים את המרק לרתיחה. מסננים את גרגרי התירס ונפטרים מהנוזלים. מוסיפים את הגרגרים למרק ומביאים שוב לרתיחה.
2. בינתיים, בוחשים היטב בקערית את החלמונים ופיסות בשר העוף. כשהמרק רותח, זורקים את פיסות הבשר אחת-אחת למרק. מערבבים היטב.
3. מטפטפים גם את החלבון שנשאר בצלחת למרק. עושים זאת בעזרת מזלג, כדי לא ליצור חביתה גדולה באמצע המרק.
4. מוסיפים למרק את הסויה, הבצל והפלפל החריף. מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה עשר דקות. מגישים חם.

 

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin