סלט גזר ותפוזים

(40 קל' למנה)

החומרים לשישה סועדים:

חצי ק"ג גזר

3 פרוסות תפוז לא מקולף

רבע כוס מיץ תפוזים

חצי כוס רוטב איטלקי דל קלוריות

2 כפות בצל ירוק קצוץ

1 כף פטרוזיליה קצוצה

חצי כפית קליפת תפוז מגוררת

רבע כפית מלח

חסה

אופן ההכנה:

מקלפים את הגזר ומבשלים אותו בשלמותו במים רותחים במשך 8-10 דקות, עד שהוא רך ופריך. מצננים וחותכים את הגזר המבושל לחתיכות באורך סנטימטר. חוצים את פרוסות התפוז ומוסיפים לגזר . מערבבים את מיץ התפוזים, רוטב הסלט, הבצל, הפטרוזיליה, קליפת התפוז המגוררת והמלח. יוצקים את התערובת על הגזר, מכסים ומקררים. מגישים בצלוחית מרופדת עלי חסה.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin