סלט טונה וירקות

סלט טונה וירקות (2 מנות – 180 קל' למנה)

חומרים
1 כוס שעועית ירוקה קפואה
8 עלי חסה קצוצים
10 עגבניות שרי חצויות
2 מלפפונים פרוסים דק, לרוחב או לאורך
עלי רוקט
1 קופסא (180 גרם) טונה במים
1 ביצה קשה

לרוטב
2 כפות מיונז דל קלוריות
2 כפות חומץ בן יין
מלח, פלפל שחור

ההכנה
1. מאדים את השעועית במיקרוגל במעט מים, עד שהיא מתרככת ומסננים.
2. מסדרים עלי חסה בשתי צלחות אישיות. מניחים עליהם את העגבניות, המלפפונים, עלי הרוקט והשעועית המבושלת.
3. מסננים את הטונה ומפוררים אותה לקערה בינונית. מערבבים את החומץ עם המיונז והתבלינים. יוצקים על הטונה ומערבבים. מניחים חצי מהתערובת על הירקות בכל צלחת.
4. מפוררים למעלה את הביצה הקשה.

אפשר גם ... לערבב את כל מרכיבי הסלט, לצקת מעליהם את הרוטב ולחלק בין הצלחות האישיות.

כל מנה מכילה
2 מנות חלבונים
1 מנת שומן

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin