סלט ירקות מוקפץ

(300-400 קלוריות לכל המנה)

חומרים:

מספר עלי חסה שטופה

3 מלפפונים

3 גזרים

3 פרחי כרובית

3 פרחי ברוקולי

צנון או צנונית

אופן ההכנה:

לשטוף הכל ולחלוט כ-2 דקות במיקרוגל עם 3 כפות מים. להוציא מהמיקרוגל ולחתוך לרצועות. לחמם 1 כף שמן זית במחבת, להוסיף קוביות גבינה מלוחה או צפתית (1/2 גביע) ולטגן קלות. לסדר בקערה את הירקות, 1 כף שמן זית, זעתר, פרוסות בצל סגול, ולמעלה לפזר את הגבינה המטוגנת. אפשר להכין את הסלט, אך במקום הגבינה להשתמש ב-150 גרם פסטרמה. לחתוך את הפסטרמה לרצועות ולהקפיץ במחבת עם כף שמן. להוסיף לסלט המוקפץ + כף רוטב אלף האיים.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin