סלט פטריות מוקפץ

(4-6 מנות- 119 קלוריות למנה)

חומרים:

1/4 כוס שמן זית משובח

2 שיני שום פרוסות באלכסון

2 סלסילות פטריות פורטבלה חתוכות לרבעים

2 סלסילות פיטריות שמפניון חתוכות לרבעים

2-3 כפות תימין טרי קצוץ

2 כפות קליפות לימון מגוררת

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

מיץ לימון מ- 1/4 לימון

מלח ופלפל שחור גרוס או טחון טרי, לפי הטעם.

אופן ההכנה:

במחבת רחבה מחממים שמן זית. מטגנים את השום, הפטריות, התימין וקליפת הלימון כ-3 דקות בבחישה מתמדת. מתבלים במלח ופלפל.

מורידים מהאש, בוחשים פנימה פטרוזיליה ומיץ לימון ומגישים.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin