סלט קינואה עם שורשים וחמוציות

(4 מנות - 150 קל' למנה)

המרכיבים:

1 כוס קינואה

2 כוסות מים

2 כפות שמן

1 שורש סלרי קטן, קלוף וחתוך למקלונים בעובי 1 ס"מ

1 שורש פטרוזיליה, קלוף וחתוך למקלונים בעובי 1 ס"מ

2 גזרים, קלופים וחתוכים למקלונים בעובי 1 ס"מ

1 כוס עשבי תיבול קצוצים לפי בחירה (למשל, פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, ונענע)

2 כפות אגוזי פקאן קצוצים

1 כף בצל ירוק קצוץ

2 כפות חמוציות מיובשות קצוצות

מיץ מ- 1 לימון

מלח, פלפל שחור גרוס

ההכנה:

שמים את הקינואה והמים בסיר, מביאים לרתיחה ומשלים 20 דקות, עד שהקינואה רכה ובמרכזה נוצר שקע. מצננים לטמפרטורת החדר.

יוצקים את השמן למחבת (רצוי טפלון) ומחממים. מוסיפים את ירקות השורש ומטגנים עד הזהבה מצננים.

שמים את הקינואה וירקות השורש בקערה. מוסיפים את עשבי התיבול והאגוזים, הבצל, החמוציות ומיץ הלימון. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin