סלט קישואים ופטריות

סלט קישואים ופטריות (3 מנות = 150 קל' למנה)

חומרים
200 גר' בצל קצוץ
5 קישואים מגוררים גס
1 קופסא פטריות חתוכות
1 אבקת מרק טעם עוף
2 כפות שמן מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במחבת עם שמן עד להזהבה
מוסיפים את הקישואים המגוררים ומאדים על אש קטנה עד שהנוזלים נגמרים מוסיפים את קופסת הפטריות עם המים והתבלינים.
ממשיכים לאדות על אש קטנה כ- 20 דקות עד שכל הנוזלים נספגים אפשר להגיש חם או קר.

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin