עוגת ביסקוויטים וניל

המרכיבים:

תבנית מרובעת בגודל דף A4

30-40 ביסקוויטים בטעם וניל (כחבילה וחצי)

2.5 כוסות חלב 1%

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

500 גרם גבינה לבנה 5%

3-4 שקיות קטנות של סוכרזית

2 מעדני וניל 0%

כוס קפה קר לפי טעם אישי

כפית קקאו

אופן ההכנה:

בעזרת מטרפה ידנית מערבבים בקערה חלב+ אינסטנט וניל + סוכרזית וממתינים שיסמיך מעט.

מוסיפים את הגבינה, המעדנים וטורפים קלות. (מי שאוהב מתוק יותר, יכול להוסיף סוכרזית)

טובלים ביסקוויטים בקפה הקר ומשטחים שכבה ראשונה.

משטחים חצי מהבלילה ומסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים.

משטחים את הבלילה שנשארה ומסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים. (סה"כ 3 שכבות)

שמים את הקקאו במסננת קטנה, ומפזרים מעל העוגה.

מכניסים למקרר מכוסה בנייר כסף ללילה לפחות.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin