עוגת גבינה שוקולד

כל פרוסה שווה 87 קלוריות

מצרכים:

½ חבילת פתי בר

500 גרם גבינה לבנה 1/2% שומן

2 גביעי מעדן תענוג שוקולד 0% שומן

1 שקית ג'לטין

½ כוס מים חמים

1/2-1/3 כוס סוכר או תחליף סוכר

אופן ההכנה:

מרטיבים את הפתי בר במעט חלב.

ממיסים ביחד את שקית הג'לטין בכוס מים חמים.

מערבבים את כל החומרים ומוסיפים להם את הג'לטין המומס.

מניחים שכבת פתי בר על התבנית ומעליה שמים חלק מבלילת הגבינה והמעדנים.

ממשיכים לשים שכבות של פתי בר ובלילת גבינה ומעדנים.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin