עוגת תפוחים ותמרים ללא סוכר

בעוגה עשר פרוסות. ערך תזונתי לפרוסה: 120 קלוריות.

חומרים:

4 תפוחי עץ ירוקים

2 ביצים

1/2 כוס תמרים

1/2 כוס קמח מלא אורגני

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית סודה לשתייה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-175 מעלות, מקלפים את התפוחים ומגרדים אותם בפומפייה לתוך סיר. קוצצים את התמרים ומוסיפים לסיר, וכן מוסיפים כף מים. מאדים הכל על אש נמוכה במשך כ- 10 דקות. מורידים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר חמש דקות. טורפים את הביצים ומוסיפים לפירות. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון ומערבבים.

יוצקים את העיסה לתבנית פאי שטוחה ואופים 20-30 דקות. מוציאים מהתנור כשהעוגה עוד לחה מעט. מומלץ להגיש עם מחית תותים ויוגורט.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin