מתכון חזה עוף ברוטב חרדל
מתכון חזה עוף ברוטב חרדל - 250 קל'
החומרים ( 4 מנות )
4 חצאי חזה עוף
1 כף שמן זית
כוס מיץ תפוחים
1 בצל בינוני, פרוס דק
1 שן שום כתושה
2 כפיות עלי טימין קצוצים או 1/2 כפית טימין מיובש
1-2 כפות חרדל דיז'ון
1 תפוח עץ פרוס לפרוסות דקות
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את חזה העוף.
מאדים כמה דקות מכל צד.מוסיפים מיץ תפוחים, בצל, שום וטימין.
מכסים ומבשלים כ- 10 דקות.
מוציאים את העוף, מרתיחים את הנוזל שנותר, מוסיפים את החרדל ופרוסות תפוחי העץ.
מבשלים עוד 2 דקות.
מכסים את העוף ברוטב.