פסטרמה ביתית

מרכיבים
1/2 קילו חזה הודו (חצי פרפר)
כף דבש
כף שמן זית
כף חרדל
4-5 שיני שום פרוסות דק

אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי המרינדה מלבד השום עד לקבלת תערובת אחידה, ניתן להמליח ולפלפל במידת הצורך והרצון.
2. מנקים את חזה ההודו מחלקים לא רצויים ומניחים אותו בתבנית חד פעמית.
3. קורצים חריצים קטנים בכל חזה ההודו וטומנים את פרוסות השום בחריצים.
4. מורחים את חזה ההודו במרינדה ומכסים בנייר כסף.
5. אופים את חזה ההודו בטמפרטורה מקסימאלית למשך כ – 20 דקות.
6. מסירים את נייר הכסף ואופים למשך 10-15 דקות נוספות.
7. להוציא, לקרר היטב ולפרוס לפרוסות דקות.

ניתן לתבל בדרכים נוספות – רוטב צ'ילי מתוק, רוטב ברביקיו, מלח גס ופלפל גרוס.
ניתן להשתמש בפסטרמה בתוך כריך או כמנת בשר בצהריים.

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin