תבשיל עוף ואורז

תבשיל עוף ואורז - 305 קל' למנה

חומרים (4 מנות)
1 בצל קצוץ דק
1 כפית שמן
1 קופסת פטריות פרוסות
360 גרם ( 2 כוסות ) שאריות עוף בגריל חתוכות לפיסות קטנות
1 כוס אפונה ירוקה מופשרת
1 כוס אורז מבושל
1 כף רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה.
מוסיפים את הבצל והפטריות עד שהם מזהיבים.
מוסיפים את שאריות העוף ומזהיבים גם אותן מעט.
מערבבים ומוסיפים את האפונה הירוקה.
מבשלים מספר דקות ומוסיפים את האורז המבושל, את התבלינים והסויה, מערבבים ומוסיפים לבשל עוד 2-3 דקות.

goodluck

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin