סלט ירוק עם פסטה

(300 קל' למנה)

החומרים (לשמונה סועדים):

450 גרם פסטה ארוכה ושטוחה, 450 גרם תרד טרי שנוקה היטב ללא הגבעול חתוך לרצועות, 1-2 שיני שום כתושות, רבע כוס חמאה, רבע כפית מלח, שמינית כפית פלפל שחור טחון, רבע כוס גבינת פרמזן מגוררת דק.

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות בהתאם להוראות היצרן. מסננים היטב ומניחים בצד.

מייבשים היטב את התרד. ממיסים את החמאה בסיר. מכניסים לסיר את התרד והשום ומאדים על להבה נמוכה. מכסים את הסיר ומבשלים בערך דקה-עד שצבע התרד הופך ירוק כהה. שופכים לתוך הפסטה המוכנה ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים מעל פרמזן-מגישים חם.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin