סלט פסטה עם סלמון מעושן

מנת הגשה: 2 כוסות- כל מנה 206 קל'.

חומרים (ל 6 מנות):

3 כוסות פסטה פרפאלה (בצורת עניבת פרפר) לא מבושלת

2 כוסות עגבניות שרי, חצויות

רבע כוס שמיר טרי קצוץ

150 גרם עלי תרד, שטופים

כפית קליפת לימון מגוררת

2 כפות מיץ לימון סחוט, טרי

2 כפות מים קרים

כף + חצי כפית שמן זית מאיכות מעולה

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

100 גרם (בערך 8 פרוסות) סלומון מעושן, חתוך לרצועות דקות.

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות, בלי מלח ושמן. מסננים (את הפסטה ממים), שוטפים במים קרים ומסננים שוב.

שמים בקערה גדולה את הפסטה, עגבניות, שמיר ותרד ומקפיצים קלות.

שמים בצנצנת את מיץ הלימון, קליפת הלימון, מים, שמן, מלח ופלפל. מנערים היטב. מטפטפים מעל לסלט ומקפיצים היטב., לכיסוי אחיד של הרוטב. מניחים מעל את רצועות הסלמון.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin