ספגטי בלונז

בלונז (250 קלריות למנה)

חומרים(4 מנות):

250 גרם ספגטי, 2 כפות שמן, 1 בצל קצוץ, 4 שיני שום כתושות

300 גרם בשר טחון , 1 קופסת רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות

מלח, פלפל

לגיוון ניתן להוסיף קופסת פטריות חתוכות ו/או חצי כוס זיתים פרוסים.

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה עפ"י ההוראות. במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום עד שיזהיב. מוסיפים את רסק העגבניות, המלח והפלפל ומערבבים. מוסיפים את הבשר טחון. מערבבים ומבשלים עד שהבשר מוכן. מערבבים עם הפסטה.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin