פשטידת תירס

כל הפשטידה 2000 קל': 8 מנות- כל מנה 250 קל'

מצרכים:

2 קופסאות תירס קל

2 כוסות חלב 1% שומן

250 גרם גבינה בולגרית 5% שומן

2 כפות מיונז 5% שומן

4 ביצים

6 כפות קמח תופח

1 כפית אבקת אפייה

תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל שחור

3 פרוסות גבינה צהובה 5% קלאסית מגורדת

אופן ההכנה:

מסננים את התירס היטב.

בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים ומוסיפים אליהם את התירס.

יוצקים לתבנית חד פעמית משומנת ומקומחת או לחילופין עם נייר אפייה.

זורים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת.

אופים בחום של 170 מעלות עד להשחמה.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin