פשטידת תרד

944 קלוריות לכל הפשטידה.

מצרכים:

חבילת מדליוני תרד קפוא של סנפרוסט

10 גבעולי בצל ירוק קצוצים

100 גר' גבינה בולגרית מגוררת (5%)

2 ביצים

1 גביע קוטג' (5%)

מלח+פלפל

שמן זית

הכנה:

מחממים מעט שמן זית במחבת ומאדים את התרד הקפוא עד שמגיר נוזלים. מסננים את הנוזלים ומערבבים בקערה את התרד, הבצל הירוק, הביצים, הגבינות, המלח והפלפל.

מרססים תבנית קטנה ואופים ב- 180 מעלות כ- 25-30 דקות.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin