במיה ברוטב עגבניות ושום

6-7 מנות, ערך תזונתי למנה: 81 קלוריות

המרכיבים:

1 כף שמן קנולה

1 בצל קצוץ דק

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית פפריקה חריפה- אם רוצים

1 כפית כורכום

3 שיני שום פרוסות

3 עגבניות גדולות, בשלות, מגוררות או מרוסקות

1/2 כף רסק עגבניות

1/2 כוס מים

מלח ופלפל לפי הטעם

500 גרם במיה

אופן ההכנה:

אם הבמיה טרייה, יש להוריד את הראש של הבמיה.

לחמם בסיר שטוח את השמן, להוסיף את הבמיה ו"לסגור אותה".

להוסיף את הבצל ולהשחים אותו.

להוסיף את הפפריקה והכורכום.

להוסיף את השום ולערבב היטב.

להוסיף את העגבניות המגורדות ולערבב היטב, להוסיף את כף הרסק.

להוסיף את החצי כוס מים ולהגיע לרתיחה.

להוסיף מלח פלפל.

להוריד לאש קטנה ולבשל עם המכסה כחצי שעה.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin