חציל שרוף ביוגורט עיזים וטחינה

החומרים (4 מנות):

4 חצילים

200 גרם יוגורט עיזים 3%

2 עגבניות מרוסקות על מגרדת

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל לפי הטעם

2 כפות שמן זית

4 כפות טחינה גולמית

צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

שורפים את החצילים על אש גלויה או בתנור

מקפלים את החצילים אך משאירים אותם שלמים. מניחים את החצילים במסננת לניקוי נוזלים למשך כחצי שעה.

מסדרים כל חציל בצלחת אישית או בכלי מרכזי, מתבלים במלח ופלפל, מיץ לימון ושמן זית. יוצקים מעל את היוגורט ואת רסק העגבניות, מקשטים בזילוף של טחינה גולמית ופטרוזיליה קצוצה ומגישים!

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin