קציצות סלק ועדשים כתומות

מרכיבים:

2 סלקים בינונים

חצי כוס עדשים כתומות יבשות

מלח ופלפל ומי שרוצה גם כמון...

אופן ההכנה:

משרים את העדשים כשעה במים. שוטפים אותם מהעמילן.

מגרדים על פומפייה דקה את שני הסלקים.

מערבבים את העדשים והסלק.

מוסיפים תבלינים. ומכינים כדורים מהעיסה מניחים על תבנית אפיה

אופים כ20 דקות בטמפ' של 180 מעלות עד שמושחמים מלמטה.

אפשר להגיש עם יוגורט 1.5% טבעי או עם טחינה גולמית.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin