תבשיל עדשים וירקות שורש

8 מנות- 1050 קלוריות לכל התבשיל, 140 קלוריות למנה

המרכיבים:

1 וחצי כוסות עדשים ירוקות או חומות

2 כפות שמן קנולה

1 בצל קצוץ

1 גזר קצוץ

1 כרישה (החלק הלבן) פרוסה לעיגולים דקיקים

2 שיני שום כתושות

1 עלה דפנה

ענף רוזמרין

אופן ההכנה:

להשרות את העדשים במים חמימים במשך שעה (ניתן להשתמש בעדשים לא מושרות אך זמן הבישול יהיה ארוך יותר)

לחמם את השמן בסיר, להוסיף בצל עד להזהבה.

להוסיף גזר, כרישה, ענף רוזמרין, עלה דפנה ולהנמיך את האש חמש דקות.

להוסיף שום ועדשים ולערבב היטב. להוסיף מים עד גובה העדשים ולהגביר את הלהבה.

לאחר הרתיחה יש להנמיך את הלהבה ולכסות. לבשל כ- 15 דקות עד לריכוך העדשים.

להוסיף מלח ופלפל.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin