תבשיל קינואה וירקות

9 מנות של כוס חד פעמית לאחר בישול

ערך קלורי לכל התבשיל 1260 קלוריות, למנה 140 קלוריות

המרכיבים:

2 כוסות קינואה

3 כוסות מים רותחים

1 כף שמן

3 שיני שום קצוצות

1 בצל קצוץ

שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות

גזר חתוך לקוביות

1 עגבנייה חתוכה לקוביות

1 וחצי כפיות מלח

1/2 כפית פלפל

אופן ההכנה:

לשפוך את הקינואה למסננת ולשטוף אותה היטב מתחת לזרם המים.

לחמם בסיר את כף השמן ולטגן על להבה קטנה את הבצל, שורש הפטרוזיליה והגזר.

להוסיף את העגבנייה והשום, לערבב ולאדות במשך 2 דקות.

להוסיף לסיר את הקינואה ולערבב היטב.

להוסיף את המים הרותחים, המלח והפלפל.

לכסות את הסיר ולבשל כ 1/4 שעה על להבה קטנה. במקרה הצורך להוסיף עוד מים.

favor הפוך לדף הבית | הוסף למועדפים | שלח לחבר sendfr
עיצוב: y a n i v | נבנה ע"י: YHalfin